مهلت ثبت نام در کنفرانس به پایان رسید

سومین جلسه شورای سیاستگذاری همایش برگزار شد.

سومین جلسه شورای سیاستگذاری همایش برگزار شد. مهلت ارسال مقالات تمدید گردید.

12 دی 1397

دومین جلسه کمیته علمی برگزار شد. 210 چکیده تا کنون دریافت شده است. زمان اعلام نتایج چکیده ها مشخص گردید.

روز شنبه 19/8/97، دومین جلسه کمیته علمی همایش بین المللی "آینده جهان اسلام در افق 1414 شمسی" با حضور رئیس همایش، دبیر کمیته علمی و اساتید برجسته از دانشگاه ها و مراکز مختف علمی کشور در سالن جلسات موسسه آینده پژوهی جهان اسلام برگزار گردید. در این جلسه در مورد داوری و تاریخ اعلام نتایج چکیده ها، زمانبندی دریافت مقالات کامل وشیوه داوری مقالات تصمیم گیری شد.

01 فروردین 1398

مشارکت مرکز IRAM ترکیه در همایش بین المللی آینده جهان اسلام در افق 1414

در راستای تعاملات علمی و جلب مشارکت مراکز علمی بین المللی در همایش آینده جهان اسلام در افق 1414 شمسی، مرکز مطالعات ایرانی ترکیه (IRAM) نیز به جمع حامیان علمی همایش پیوست.

01 آبان 1397

تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات تا 15 آبان

مهلت ارسال چکیده مقالات به مدت دو هفته تا 15 آبان ماه تمدید شد.

29 مهر 1397

فراخوان ارسال چکیده مقاله برای همایش بین المللی آینده جهان اسلام در افق ١٤١٤ اعلام شد

علاقمندان تا 30 مهر 97 فرصت دارند چکیده مقالات خودشان را از طریق پایگاه اینترنتی Fiw.ut.ac.ir ارسال نمایند.

05 مهر 1397

دومین جلسه شورای سیاستگذاری همایش برگزار شد.

روز یکشنبه ۱۱ شهریورماه، دومین جلسه شورای سیاستگذاری همایش بین‌المللی آینده جهان اسلام در افق ۱۴۱۴ شمسی برگزار شد.
در این جلسه ضمن تصویب روز و محل برگزاری همایش، برگزاری رویداد «یک مسئله- یک راه حل» نیز به عنوان یکی از بخشهای جانبی همایش تصویب گردید.

11 شهریور 1397

مشارکت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در برگزاری همایش آینده جهان اسلام در افق 1414

با امضای تفاهم نامه همکاری میان موسسه آینده پژوهی جهان اسلام و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، مقرر شد پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نیز در برگزاری همایش آینده جهان اسلام در افق 1414 ش. مشارکت نماید.

مشارکت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در برگزاری همایش

در دیداری روسای موسسه آینده پژوهی جهان اسلام و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مقرر شد:

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در برگزاری همایش آینده جهان اسلام در افق 1414 شمسی مشارکت میکند.

05 خرداد 1397

جلسه شورای سیاستگذاری همایش آینده جهان اسلام در افق 1414 شمسی برگزار شد.

جلسه شورای سیاستگذاری همایش آینده جهان اسلام در افق 1414 شمسی در دانشگاه تهران با حضور دکتر سید یحیی صفوی، ذکتر علی رحیمیان، و جمعی از مسئولین همایش و دانشگاه تهران برگزار شد.

جلسه کمیته علمی همایش بین المللی آینده جهان اسلام در افق 1414 ش برگزار شد.

اولین جلسه کمیته علمی همایش بین المللی آینده جهان اسلام در افق 1414 شمسی با حضور رئیس همایش، دبیر کمیته علمی و اعضای کمیته علمی همایش در محل موسسه آینده پژوهی جهان اسلام برگزار گردید.

08 بهمن 1396