فراخوان ارسال چکیده مقاله برای همایش بین المللی آینده جهان اسلام در افق ١٤١٤ اعلام شد
05 مهر 1397

جهان اسلام در مرکز توجه و هدف گذاری راهبردی قدرتهای جهانی و در معرض تحولات پرشتاب قرار دارد و نظام سلطه در تلاش است با ایجاد تفرقه و واگرایی، حمایت از حکام نالایق و وابسته، تقویت و هدایت تروریسم، دامن زدن به اختلافات و دهها اقدام دیگر، جهان اسلام را در ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی امنیتی تضعیف و به یک مجموعه شکننده و واگرا تبدیل سازد.

شناخت وضعیت و تحولات آینده جهان اسلام پس از طی دوره گذار کنونی برای جمهوری اسلامی ایران امری ضروری و اجتناب ناپذیر بوده و تحقق آینده مطلوب و سناریوهایی که منافع امت اسلام را تضمین کند و جهان اسلام آینده را به عنوان یک قطب بزرگ قدرت در قرن حاضر تشکیل دهد، نیازمند آینده پژوهی نظام مند و علمی و بررسی های دقیق و کارشناسی است.

برای بررسی علمی این موضوع و استفاده از نظرات نخبگان دانشگاهی، همایش بین المللی آینده جهان اسلام در افق 1414 شمسی به همت مؤسسه آینده پژوهی جهان اسلام و دانشگاه تهران و با حضور اندیشمندان برجسته داخلی و خارجی در روزهای 8 و 9 اردییهشت 98 برگزار خواهد شد.

این همایش بین المللی به دنبال شناخت تحولات و روندهای مهم جهان اسلام و سناریوهای مطلوب، ممکن و محتمل آینده می باشد و نتایج آن می تواند دستمایه ای جهت تدوین نقشه راه و استراتژی متناسب با انواع سناریوها شود.

علاقمندان تا 30 مهر 97 فرصت دارند چکیده مقالات خودشان را از طریق پایگاه اینترنتی Fiw.ut.ac.ir ارسال نمایند.